Gorenjska
1581 ogledov

Kranj: poziv pričam nesreče

Prometna nesreča, Kranj, Oldhamska cesta PU Kranj Na tem prehodu se je zgodila nesreča.
V Kranju v semaforiziranem križišču Oldhamske ceste se je danes, 23. maja, nekaj minut pred 12. uro na prehodu za pešce zgodila prometna nesreča.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta bila v prometni nesreči blizu vrtca Janina udeležena voznik osebnega avtomobila in pešec.

Zaradi razjasnitve okoliščin kranjski policisti pozivajo morebitne priče, ki bi karkoli vedele o prometni nesreči, da se oglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Kranj na telefon 04/366 64 00, interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Prehiter in pod vplivom

Na srečo brez poškodb pa jo je odnesel 60-letnik, ki je 23. maja malo po 20. uri v naselju Pševo, Mestna občina Kranj, zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku zapeljal s ceste in se z vozilom prevrnil na bok. Vozil je pod vplivom alkohola (0,89 mg/l), poročajo s Policijske uprave Kranj.

Na kraju so bili reševalci in gasilci GARS Kranj. Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so gasilci voznika "s tehničnim posegom rešili iz osebnega vozila, odklopili so akumulator, posuli razlite tekočine ter postavili vozilo na kolesa."

Policisti zoper voznika zaradi prometne nesreče vodijo prekrškovni postopek. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa ga bodo z obdolžilnim predlogom predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.