Gorenjska
325 ogledov

Labore: v trčenju hudo poškodovana nič kriva voznica

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Gorenjski policisti so včeraj, 23. maja, obravnavali sedem prometnih nesreč: od teh dve prometni nesreči s poškodbami dveh nič krivih udeleženk, in sicer peške v Kranjski gori in voznice v Kranju.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je voznik okoli 12. ure ob zapuščanju parkirnega mesta spregledal peško, trčil vanjo in jo poškodoval.

Ob 15.30 pa sta na Laborah na Ljubljanski ceti v Kranju trčila osebna avtomobila. Povzročitelj nesreče je zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Cesta je bila zaradi obravnave in odstranjevanja posledic nesreče zaprta do 18.15 ure.

Poklicni gasilci GARS Kranj so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili poškodovano voznico iz vozila, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem in policiji, navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

"V obeh primerih, v Kranjski gori in Kranju, gre pri udeleženkah nesreče za sum hudih telesnih poškodb. Postopki zato še potekajo. Opozarjamo na večjo skrb pri udeležbi v prometu in večji poudarek na doslednosti pri upoštevanju prometnih pravil ter zbranosti in previdnosti," so ob nesrečah še posvarili s PU Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.