Gorenjska
2721 ogledov

Med čakanjem na vlečnico zavrela kri

sedežnica vlečnica Kranjska Gora počitnice Anže Petkovšek Fotografija je simbolična.
Blejski policisti so včeraj okoli 15.20 obravnavali 39-letnega moškega, državljana Hrvaške, ki se je sprl z drugim moškim na smučišču med čakanjem v vrsti za vstop na vlečnico.

Kot danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah na Gorenjskem, poročajo s Policijske uprave Kranj, je hrvaški smučar drugega smučarja porinil, da je padel po tleh, in ga z udarci telesno poškodoval. Policisti zbirajo obvestila v smeri kaznivega dejanja iz poglavja zoper življenje in telo. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.
Zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju so včeraj okoli 18.30 posredovali tudi kranjski policisti. Ker 26-letni moški s kršitvijo ni prenehal in se je nedostojno vedel tudi do njih, so mu odredili pridržanje do 12 ur. Proti njemu pa vodijo prekrškovni postopek.

Otrok se je poškodoval

Kranjski policisti so bili včeraj okoli 10. ure obveščeni o padcu otroka med smučanjem na smučišču Krvavec. Na kraju sta mu pomoč nudila reševalec na smučišču, nadzornik in ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči z Brnika, ki ga je s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala v UKC Ljubljana.

Lastnika na rekreakciji, tat pa ...

Radovljiški policisti še iščejo tatu, ki je včeraj okoli 21. ure iz odprtih garderob športnega objekta vzel dva ključa osebnih avtomobilov. V bližnji garažni hiši in zunanjem parkirišču ju je odklenil in si iz notranjosti avtomobilov prilastil denar.

Bila je prehitra

Sinoči okoli 22. ure se je v prometni nesreči lažje poškodovala 40-letna voznica, ki je vozila iz Železnikov proti Škofji Loki. Zaradi neprilagojene hitrosti je v levem ovinku zapeljala s ceste na travnik Bukovškega polja, kjer se je z avtomobilom prevrnila. Na kraju so pomoč nudili gasilci PGD Škofja Loka in reševalci nujne medicinske pomoči. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v zdravstveno ustanovo, policisti pa proti njej vodijo prekrškovni postopek.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.