Gorenjska
2448 ogledov

Meritve v Kranju, Šenčurju in Cerkljah

Holesterol Profimedias
V marcu bo Rdeči križ Slovenije Območno združenje Kranj v okviru projekta »Živimo zdravo« vnovič izvajal meritve tlaka, holesterola in krvnega sladkorja.

V tem tednu bodo meritve v Kranju na treh lokacijah: v sredo, 1. marca, v Domu Krajevne skupnosti Vodovodni stolp od 8. do 10. ure, v četrtek, 2. marca, v Domu Krajevne skupnosti Primskovo od 8. do 9. ure in v petek, 3. marca, v prostorih Društva upokojencev Kranj (Tomšičeva 4) ob 7. uri.
Prihodnji teden lahko preverite, kako ste zdravi, tudi v Domu krajanov Šenčur, in sicer v torek, 7. marca, od 8. do 9. ure, in še v Piceriji Karantanija na Drulovki v soboto, 11. marca, od 8. do 9.30.

Zadnje meritve v marcu bodo na sedežu Občine Cerklje na Gorenjskem v soboto, 25. marca, od 7. do 10. ure.

Plačati je treba pet evrov

Stroški meritev (krvni sladkor, holesterol in krvi tlak) za material in delo so 10 evrov, od tega polovico poravna RKS OZ Kranj, polovico, se pravi pet evrov, pa plača uporabnik, je pojasnil Marjan Potrata, sekretar kranjskega združenja RKS.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.