Gorenjska
61 ogledov

Motokrosist brez čelade utrpel več poškodb

Motoristična čelada Gregor Prebil
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V okolici Kranja se je pri padcu poškodoval motorist z motokros motorjem.

Motorno kolo ni bilo registrirano, motorist je padel zaradi neprilagojene hitrosti, okoliščine pa kažejo tudi, da ni uporabljal motoristične čelade. Utrpel je več poškodb, med njimi tudi poškodbo glave. Odpeljali so ga v zdravstveno ustanovo.

Policisti o nesreči še vodijo postopek in hkrati opozarjajo na upoštevanje prometnih pravil in odgovorna dejanja, ki naj ne ogrožajo osebne varnosti in varnosti drugih.

Brez poškodovanih oziroma zgolj z materialno škodo pa se je izteklo včeraj v Ratečah v občini Kranjska Gora. Voznik je, kot so sporočili danes s Policijske uprave Kranj, nepravilno zapeljal v krožišče. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu policisti odvzeli osebni avtomobil. Proti vozniku poteka prekrškovni postopek.

Zadelo jo je poleno

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu z motorno žago. Uporabnico je v obraz med žaganjem zadelo poleno. Tuja krivda je izključena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.