Gorenjska
2819 ogledov

Motorist umrl po trčenju z avtobusom

prometna nesreča znak Facebook
Na Gorenjskem se je nocoj zgodila tragična nesreča. Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je po trčenju z avtobusom v Gorenji vasi, občina Gorenja vas - Poljane, umrl motorist.

Ob 19.31 sta na Poljanski cesti v Gorenji vasi v občini Gorenja vas - Poljane trčila motorist in avtobus. Po trku je motorista odbilo v globel. Gasilci PGD Škofja Loka, Hotavlje, Gorenja vas in Trebija so kraj dogodka zavarovali in nudili pomoč pri oživljanju motorista. A hudo poškodovanemu niso mogli več pomagati in je umrl.
Na motorju so gasilci odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi so posuli razlite tekočine in prenesli pokojnega motorista iz globeli.

S Policijske uprave Kranj pa so pojasnili, da je bil motorist slovenski državljan, odrasel moški. Motorist je, kot so ugotovili, prehiteval vozila pred seboj in na nasprotnem smernem vozišču trčil v avtobus, ki je peljal nasproti. Po trčenju ga je odbilo globoko pod cesto na brežino reke Poljanske Sore. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju. Motorno kolo so policisti zasegli.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.