Gorenjska
780 ogledov

Na Brezjah bo tudi več policistov

Brezje vnebovzetje Boštjan Tacol Bazilika Marije Pomagaj na Brezjah.
"Na terenu bo večje število policistov, ki bodo skrbeli tako za promet kot tudi javni red," so pred 15. avgustom, praznikom Marijinega vnebovzetja ali velikim šmarnom, in pričakovano gnečo na Brezjah, opozorili s Policijske uprave Kranj.

Tako kot vsako leto bo slovesna maša pred baziliko in narodnim svetiščem Marije Pomagaj na Brezjah ob 10. uri, daroval pa jo bo ljubljanski nadškof metropolit Stanislav Zore.

Zelo verjetno bo dopoldne zastoj na gorenjski avtocesti med Podtaborom in izvozom za Brezje v smeri Karavank. Tisti, ki se bodo peljali na Brezje, pa lahko uporabijo tudi izvoz Radovljica, svetuje policija.

Ker gre za enega najbolj prometno obremenjenih koncev tedna, naj obiskovalci Brezij in seveda tudi vsi drugi vozniki pred odhodom na pot preverijo razmere na cestah, s seboj pa naj imajo dovolj tekočine, če bodo obtičali v zastoju. Na javnih krajih naj skrbijo za svoje premoženje, v vozilih pa naj ne puščajo ničesar vrednega zaradi morebitnih tatvin.

In še zanimivost: na Brezjah se bo mogoče na praznični 15. avgust brez naročanja tudi cepiti, je navedeno na spletni strani Cepimose.si - mobilna enota bo proti covidu-19 cepila od 8. do 14. ure.

Komentarjev 4
  • Plavi-mil 10:57 15.avgust 2021.

    Se pričakuje Jenulove kolesarčke, pa so poslali sindikalni rdečkarji tja policiste, da jih bodo branili.

  • sam1 08:49 15.avgust 2021.

    Verjetno po ukazu desnega šefa in ministra.....

  • Avatar Leon
    Leon 07:10 15.avgust 2021.

    Na Brezjah bo več policistov ... skrbeli bodo za red in disciplino ? Hojs ; Lenuhi ,delajte raje .