Gorenjska
324 ogledov

Na Letališču Ljubljana iskali eksploziv

telefon klic Profimedia
S Policijske uprave Kranj so danes dopoldne skopo sporočili, da so policisti včeraj obravnavali kaznivo dejanje izsiljevanja. Popoldne pa so informacijo dopolnili, da je neznanec že včeraj izsiljeval podjetje na območju Letališča Ljubljana na Brniku.

Policisti so bili včeraj ob 11.05 obveščeni, da je neznanec po telefonu poklical podjetje na osrednjem slovenskem mednarodnem  letališču. "Iz vsebine klica je bilo zaznati izsiljevanje. Neznani klicatelj je zahteval nakazilo določenih finančnih  sredstev in nakazilo pogojeval z navedbo, da bo na letališču aktivirano eksplozivno sredstvo," so danes v sporočilu navedli s Policijske uprave Kranj.  
Policija in službe, odgovorne za varnost na letališču, so v skladu z oceno ogroženosti preiskale območje letališča. Eksplozivnega sredstva ni bilo, policisti pa se trudijo izslediti zaenkrat še neznanega klicatelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.