Gorenjska
1025 ogledov

Na Planini 2 bo veselo

Namesto krajevnega praznika v kranjski Krajevni skupnosti Bratov Smuk to soboto pripravljajo krajevni dogodek Mini Smukfest.

Mini Smukfest bo po potekal ob prilagojenih razmerah, kljub temu pa ne bo nič manj pester. Potekal bo na lani prenovljenem igrišču Jojo park v soboto, 11. septembra, med 10. in 16. uro. Na dogodku se bodo v obliki tržnice predstavljala društva in organizacije, ki delujejo v krajevni skupnosti.

Društvo paraplegikov Gorenjske se bo tako predstavilo s slikarskimi izdelki, Društvo Dekca s sveže pripravljeno hrano za obiskovalce in turnirjem v odbojki na mivki, Medgeneracijski center Kranj pa z aktivnostmi za vse generacije, med drugim hojo s hoduljami, ristancom, čim ustvarjalnim in morda še čem. Svoje aktivnosti in storitve bo predstavil tudi Center trajnostne mobilnosti.  Artičoka bo sodelovala s svojimi nagrajenimi sokovi, piškoti in svežim kruhom, Ars Cafe s točenim pivom, Zavod za razvoj socialne vključenosti pa s Timom Bučarjem, ki bo pekel palačinke za otroke.

 | Avtor:

Ob tržnici bo potekal poseben program za otroke, ki ga pripravljajo v Kricah Kracah. Potekale bodo zanimive delavnice, ob 11.00 pa še lutkovna predstava "Nekoč je bila" v izvedbi Lutkovnega gledališča TRI.

 | Avtor:

Ker se bo vse skupaj dogajalo na obnovljenem športnem igrišču, seveda ne bodo pozabili niti na šport. Tako Društvo paraplegikov Gorenjske ob 12.00 pripravlja tekmovanje v košarki na invalidskih vozičkih, tako imenovani parabasket. Ob 13.00 bo organizirana tudi tekma v mini nogometu med prebivalci ulice Lojzeta Hrovata in ekipo Mestne občine Kranj. Manjkala ne bo niti odbojka na mivki na bližnjem igrišču za odbojsko na mivki. Turnir v odbojki na mivki Plana open, ki ga pripravljajo v Društvu Dekca, bo potekal od 10.00 do 17.00.

 | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.