Gorenjska
263 ogledov

Na Planini imajo Lipo dobrih misli

V okviru interesne dejavnosti Prostovoljstvo, ki jo imajo na OŠ Matije Čopa Kranj, so prostovoljke 6. a razreda razvile zanimivo idejo.

Prostovoljke iz 6. a razreda kranjske OŠ Matije Čopa so skupaj z mentorico Mojco Gašparić lipi na šolskem dvorišču dali poseben pomen. Postala je "Lipa dobrih misli". »Lipo bomo povezali s koledarskim prazničnim letom. Začele smo z materinskim dnevom, ko so učenci naše šole zapisali želje in misli svojim mamam. Misli so zapisali v srca, ki smo jih nato izobesili na "Lipo dobrih misli",« je povedala Gašparićeva. Mame smo seveda povabili naj pridejo na dvorišče in si preberejo, kaj jim želijo sporočiti njihovi otroci ob materinskem prazniku.

Sicer pa bo na OŠ Matije Čopa prišlo v bližnji prihodnosti do spremembe vodstva. Po zapletih namreč šolo že nekaj časa vodi v.d. ravnateljice Milena Čuden. Po naših informacijah naj bi prav ta teden svet zavoda odločal o novem ravnatelju. Na razpis je prišla le ena prijava. Kot smo neuradno izvedeli, naj bi se za mesto ravnatelja potegoval nekdanji ravnatelj te šole Matija Horvat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.