Gorenjska
184 ogledov

Nadstrešek padel na delavca

Novice: Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec Anže Petkovšek
Včeraj okoli 17. ure se je na Škofjeloški cesti v Kranju zgodila nesreča pri delu: med gradnjo se je podrl nadstrešek in padel na delavca. Še en delavec pa se je danes dopoldne poškodoval v tovarni Domel na Trati v Škofji Loki.

Policija je glede nesreče v Kranju ugotovila, da okoliščine kažejo na napako med gradnjo. Poškodovanega delavca so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj, pri prenosu pa so pomagali tudi poklicni gasilci GARS Kranj. Policisti v tej zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Še ena delovna nesreča pa je zgodila danes, v četrek, 16. decembra, okoli 11. ure v podjetju Domel na Kidričevi cesti na Trati v Škofji Loki. Tudi tam se je poškodoval delavec, posredovali so reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka. S Policijske uprave Kranj so sporočili, da je delavca poškodovalo orodje, ki je zanihalo med transportom in ga zadelo. Gre za lažje poškodbe, tuja krivda je izključena, so še navedli policisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.