Gorenjska
1561 ogledov

Našli vozilo in tudi voznika, ki je trčil s kolesarjem

kolo Epa Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so z zbiranjem obvestil en dan po nesreči našli vozilo, ki je bilo udeleženo v včerajšnjem trčenju s kolesarjem na glavni cesti Kokrica-Golnik. Odkrili pa so tudi voznika, so pravkar sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kot smo poročali, sta včeraj ob 17.30 v naselju Letenice trčila kolesar in neznani voznik manjšega svetlega avtomobila. Oba sta vozila proti Golniku, voznik pa je trčil pri vožnji mimo kolesarja. Po nesreči je voznik odpeljal, ne da bi nudil pomoč lažje poškodovanemu kolesarju. Policija je takoj po nesreči zaprosila priče za informacije na interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

S PU Kranj so pojasnili, da zdaj, ko so odkrili vozilo in tudi voznika, nadaljujejo s postopkom ugotavljanja okoliščin nesreče in znakov kaznivega dejanja zapustitve poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.