Gorenjska
26 ogledov

Nekdanji nogometaši Triglava proti Rusiji in Malti

NK Triglav Kranj Štirje nekdanji nogometaši Triglava so del slovenske nogometne reprezentance.
Na seznamu nogometašev, ki bodo na prihajajočih tekmah za svetovno prvenstvo 2022 nastopali za slovensko reprezentanco, so tudi štirje nekdanji nogometaši Triglava.

Tekme, ki štejejo kot kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022, bodo slovenski nogometaši odigrali proti Malti v gosteh, proti Rusiji pa na domačih tleh v Mariboru. Selektor nogometne reprezentance Matjaž Kek je predstavil seznam nogometašev, na katere bo na prihajajočih tekmah računal – med njimi so tudi štirje nekdanji nogometaši Triglava.

Z Malto se bodo 8. oktobra, z Rusijo pa 11. oktobra (obakrat ob 20.45) borili tudi Igor Vekić, Žan Rogelj, Josip Iličić in David Tijanić. "Vekić, Rogelj, Iličić in Tijanić so motivacija našim igralcem mladinske nogometne šole. Po njihovih stopinjah stopa že 15 mladinskih reprezentantov v različnih selekcijah in prepričan sem, da nas bo navduševal še marsikdo od njih," je komentiral predsednik NK Triglav Franjo Radikovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice