Gorenjska
1328 ogledov

Nepravilno se je vključeval na avtocesto

avtocesta Dars Fotografija je simbolična.
Sinoči ob 20.25 sta na gorenjski avtocesti na območju občine Naklo pred izvozom za Tržič v smeri Jesenic trčili osebni vozili, navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Poškodovanih na srečo ni bilo, nastala je materialna škoda.

S Policijske uprave Kranj so danes, 3. novembra, v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, navedli, da je do trčenja prišlo približno 500 metrov pred predorom zaradi nepravilnega vključevanja voznika na avtocesto. Zoper povzročitelja vodijo policisti prekrškovni postopek.
Kraj prometne nesreče so zavarovali poklicni gasilci GARS Kranj. Ti so tudi odklopili akumulatorja ter posuli absorbent po izteklih tekočinah.

Kranjski policisti so imeli včeraj v postopku še enega voznika osebnega avtomobila, ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Osebni avtomobil so mu začasno zasegli, voznika pa predlagali v nadaljnji postopek pristojnemu sodišču.

Nedostojno se je vedla

Blejski policisti so včeraj prejeli prijavo o nedostojnem obnašanju ženske do osebja v eni izmed prodajaln na območju Radovljice.

Kot je za Žurnal24 pojasnil Roland Brajič, pristojen za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj, je kršiteljica zapustila kraj še pred prihodom policistov. Zoper njo zaradi kršitve javnega reda in miru poteka prekrškovni postopek, policisti pa še zbirajo obvestila.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.