Gorenjska
1099 ogledov

Neznanec se je odpeljal z gorskima kolesoma

Vlom, vlomilci PU Kranj Fotografija je simbolična.
V Kranju so bili na delu vlomilci, tudi v prometu pa vozniki niso bili previdni.

Na območju Kranja so policisti včeraj okoli 9.15 obravnavali vlom v pomožni objekt ob stanovanjski hiši. Neznani storilec je odpeljal dve gorski kolesi, črne in svetlo modre barve, znamke Lapierre, stari eno leto. Lastnika je s tem dejanjem oškodovan za približno 7.000 evrov.

Včeraj okoli 22.00 so policisti, prav tako na območju Kranja, dobili obvestilo o vlomu v stanovanjsko hišo. Neznanec je nasilno vstopil v notranjost skozi balkonska vrata in odnesel denar in nakit. Lastnika je oškodoval za okoli 3.000 evrov.

 

Tudi nekaj prometnih nesreč

Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 18.30 obveščeni o prometni nesreči med voznico osebnega avtomobila in mlajšim pešcem, ki je prečkal cesto čez prehod za pešce. Slednji je bil pri tem telesno poškodovan.

Na  območju  Kranja  je  včeraj  okoli 15.00 voznik z osebnim avtomobilom zaradi  prekratke  varnostne razdalje trčil v osebni avtomobil voznika pred njim. Povzročitelju je bila izdana globa. Škofjeloški  policisti  so  danes okoli 6.00 obravnavali prometno nesrečo voznika  osebnega  avtomobila, ki je vozil preblizu desnega roba vozišča in trčil v drog javne razsvetljave. Izdan mu je bil plačilni nalog. Tržiški policisti pa so ob podobni uri obravnavali še voznico, ki je z osebnim avtomobilom zapeljala z vozišča in obstala na boku. Policisti okoliščine še preverjajo in vodijo postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.