Gorenjska
352 ogledov

Ni bil serviser

Denar v predalu Shutterstock Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so včeraj obravnavali tri tatvine: nekomu so ukradli katalizator iz vozila, na Orehku sta izginili dve (običajni) kolesi, na Drulovki pa so prijavili izginotje denarja in zlatnine. Žejni pa so bili nepridipravi na Kalu pod planino Kofce: tam so vlomili v planinski objekt, odnesli pa pijačo in manjši znesek denarja.

V zvezi s tatvino na Drulovki v Kranju, ki so jo označili za posebej drzno, so danes s Policijske uprave Kranj pojasnili, da se je storilec predstavljal za serviserja. Stanovalca je zvabil iz hiše, medtem pa je drugi storilec pregledal notranjost in odtujil denar ter zlatnino.

Vidi se, da je na trgu veliko pomanjkanje koles, saj izginevajo tako električna kakor tudi navadna. Samo včeraj so lastniki prijavili gorenjskim policistom dve tatvini, v katerih so bila ukradena štiri kolesa.

Poleg že omenjene tatvine dveh koles na Orehku so tatvino koles včeraj prijavili tudi na območju Kranjske Gore: tam sta bili odtujeni dve električni kolesi. Električna kolesa so bila v avgustu odtujena tudi v Ukancu (nezavarovano kolo prislonjeno ob drevo), Lescah (zaklenjeno na nosilcu na počitniški prikolici) in Gozd Martuljku (pritrjeni z verigo za kolesa ob podpornik tende). V Mojstrani pa je bilo odtujeno običajno kolo, ki je bilo prislonjeno na cvetlično korito. V še dveh primerih sta bila v letošnjem avgustu odtujena električna skiroja. V Kranju je bil skiro puščen pred garažnimi vrati, v Retečah pa na javnem kraju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.