Gorenjska
22446 ogledov

Policiji prijavil ugrabitev najstnika, to je sledilo

Novice: Pri nas. Streljal v avto. Reševalni pas/Twitter
Jeseniški policisti so včeraj, 15. junija, obravnavali prijavo suma ugrabitve najstnika. A se je izkazalo, da je šlo za potegavščino, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policijo je o sumljivem dogajanju po telefonu obvestil občan. In sicer naj se bila dva moška z osebnim avtomobilom pripeljala do najstnika, ga prijela in odpeljala. Policisti so na podlagi prijave vse tri udeležence izsledili. Po zbranih obvestilih pa ovrgli sum ugrabitve.

"Okoliščine trenutno kažejo, da je šlo za potegavščino med udeleženci. Poškodovan ni bil nihče. Policisti pa proti tem, ki so bili udeleženi v domnevni potegavščini, vodijo postopek. Klicatelj, ki je menil, da gre za ugrabitev, pa je ravnal prav. In klicatelj z njimi nima nič," je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

Komentarjev 3
  • Tara_Farrell 16:41 16.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦

  • Avatar Leon
    Leon 15:05 16.junij 2022.

    Ponavadi je klicatelj žrtev policijskega postopka .

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:51 16.junij 2022.

    Kere igrice!