Gorenjska
754 ogledov

Nista kupila traktorja

Traktor Profimedias Fotografija je simbolična.
Tržiški policisti so včeraj obravnavali drzno tatvino v Križah. Starejši občanki sta se neznanca predstavila kot kupca kmetijskih strojev. Eden jo je zamotil, drugi pa je medtem pregledal stanovanjsko hišo in ukradel več stvari manjše vrednosti.

Policija ob tem dogodku oziroma drzni tatvini v Križah opozarja na previdnost pri stikih z nepoznanimi ljudmi in "naključnimi obiskovalci". Hiše nikoli ne puščamo odklenjene, vanjo ne spuščamo nepoznanih ljudi in se z njimi ne oddaljujemo od bivališča, svetujejo s Policijske uprave Kranj.

V Kranju je bilo vlomljeno v gostinski obrat. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.

Pridržali voznico

Skorajda ne mine dan, ko s PU Kranj ne bi naslavljali javnega poziva k previdni vožnji in vožnji brez alkohola. A kot da tega številni ne vidijo in ne slišijo oziroma jim ni mar ne za sebe ne za druge.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali pet prometnih nesreč, dve s telesnimi poškodbami. V Škofji Loki je voznica z osebnim avtomobilom na prehodu za  pešce trčila v pešca. Na Jesenicah pa se je poškodoval voznik štirikolesnika. Padel je z vozila. Okoliščine kažejo na neprilagojeno hitrost vožnje.  

Policisti so včeraj dopoldne na območju Tržiča pridržali voznico pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal rezultat 1,16 mg/l alkohola. Zaradi hujšega prekrška proti njej poteka prekrškovni postopek, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.