Gorenjska
1574 ogledov

"O ponovnem odprtju se še odločamo"

Kolosej De Luxe Kranj
1/3
M. Ha. Obvestilo pred vhodom v kranjski mestni kino.
V Kranju v teh dneh na več koncih potekajo gradbena dela, že nekaj časa je "razrit" Park La Ciotat, ki ga bodo, kot vse kaže, temeljito preuredili. V oči pa zbodeta nedelujoča gostinski lokal in mestni kino ob tem parku.

Za pojasnilo, kaj se dogaja z mestnim kinom, smo za zaprosili družbo Kolosej. Odgovorili so nam,  da "je Kino Kolosej DeLuxe Kranj trenutno zaprt. O ponovnem odprtju se še odločamo."

Na vprašanje, od kdaj je že zaprt, kako je posloval lani in koliko obiskovalcev so imeli, pa smo prejeli kratek odgovor, da je kino zaprt že od začetka korone, to je od marca 2020, in da lani sploh ni bil odprt. Glede zaposlenih pa smo dobili pojasnilo, da zaradi zaprtja redno zaposlenih niso odpuščali.

Kino DeLuxe Kranj, kino, Kranj | Avtor: M. Ha. M. Ha.

Bil je prvi te vrste v Sloveniji

Naj spomnimo, da je bil Kolosej DeLuxe Kranj odprt oktobra 2008, in je bil prvi te vrste kino v Sloveniji. Temeljita prenova je, kot so navajali, stala dva milijona evrov. Že prej, leta 2006, pa je ljubljanski Kolosej kupil Kino Kranj. Legendarni kranjski kino oziroma Kino Center je tako postal DeLuxe Kranj.

Kot so poudarjali ob odprtju Kolosej DeLuxe Kranj pred skoraj 14 leti, gre za nov koncept kina, ki je manjši, intimnejši center, ki ga odlikujejo nadstandardna kinematografska oprema, ekskluzivni design in notranja oprema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.