Gorenjska
468 ogledov

O Strategiji razvoja turizma se lahko izrečejo še občani

Peter Šalamon
Mestna občina Kranj (MOK) je v sklepni fazi priprave pomembnega strateškega dokumenta, Strategije razvoja turizma v Mestni občini Kranj 2021–2026. Osnutek je sedaj poslala v javno obravnavo.

Ker je turizem močno vpet v lokalno okolje, MOK strateški dokument pripravlja skupaj z Zavodom za turizem in kulturo Kranj, turističnim gospodarstvom, kulturnimi institucijami, podpornim okoljem in občani. »Zastavili smo skupno smer in uresničljiv akcijski plan ter zdaj to zapisali v osnutek dokumenta. Preden ga dokončno potrdimo, želimo od občanov in zainteresirane javnosti s pomočjo ankete pridobiti še zadnjo oceno, da dokument po potrebi  dopolnimo in še izboljšamo,« sporočajo z MOK.

Pripravljeno delovno gradivo in anketo so objavili na spletni strani MOK. Občanke in občane sedaj pozivajo, naj izpolnijo anonimno anketo, v kateri lahko podajo predloge za izboljšave. Anketa bo odprta do 30. septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.