Gorenjska
3425 ogledov

Od 31. januarja naprej zaprti krajevni uradi

Upravna enota Kranj in Mestna občina Kranj sta v isti stavbi M. Ha. Sedež Upravne enote Kranj na Slovenskem trgu.
Na spletni strani Upravne enote Kranj so danes objavili, da od 31. januarja 2022 naprej ne bodo več poslovali krajevni uradi na območju Upravne enote Kranj.

Od prihodnjega ponedeljka naprej do nadaljnjega tako torej ne bo mogoče več opraviti upravnih zadev na krajevnih uradih Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Naklo, Preddvor in Šenčur. Vse to je potrebno, da lahko zagotavljajo nemoteno delo na sedežu Upravne enote Kranj.

Na spletni strani so za občane omenjenih občin navedli, da lahko vse storitve, ki so v pristojnosti njihovega krajevnega urada, po predhodnem naročanju opravijo v času uradnih ur tudi na sedežu Upravne enote Kranj, Slovenski trg 1, Kranj.

Za upravne storitve (osebne izkaznice, potne listine, prijava prebivališča, promet in vozniki, tujci, matične zadeve, overitve podpisov, spletna digitalna potrdila in sprejem vlog) se je za obisk Upravne enote Kranj in krajevnih uradov potrebno predhodno naročiti na eno izmed telefonskih številk:(04) 20 15 617, (04) 20 15 627 ali (04) 20 15 721.

 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 15:07 24.januar 2022.

    in ste napisali.. kako bomo prišli do osebnih in vozniških, da ne omenjam še tiste norce, ki zdej bi radi potne liste...ljudje morajo sprejemat telefonske klice, pa mejle, pa to urejat, uf kolk je to naporno, uf, kdaj bo čik ...prikaži več pauza. ša luftat pisarno, potem pa pride na vrsto ena al pa dve stranki. le kako so včasih naši starci to zmogli na občini, ki je obsegala 4 današnje občine, pa brez kompov, vse na roke.. in za povrh ob gripah in anginah in.. so cepljen, majo masko in rokavice, pa naj delajo

Sorodne novice