Gorenjska
2244 ogledov

Od ponedeljka popolnoma zaprt priključek Jesenice vzhod

obnova gorenjska avtocesta
1/2
Promet.si
Na gorenjski avtocesti je zaradi del že od petka, 30. junija, zaprt priključek Jesenice vzhod (Lipce) proti Karavankam, od ponedeljka, 3. julija, pa bo zaprt tudi proti Ljubljani. Zapora priključka Jesenice vzhod, ki ga bodo preplastili, bo predvidoma vse do 15. julija.

Obvoz zaradi popolne zapore bo urejen, kot sporočajo na Promet.si in PU Kranj, čez priključka Jesenice zahod (Hrušica) in Lesce.

obnova gorenjska avtocesta | Avtor: Promet.si Promet.si

Vozišče med Podtaborom in Lescami pa je že obnovljeno, so včeraj sporočili z Darsa (proti Ljubljani bodo delovne ovire odstranili do ponedeljka, 3. julija), medtem ko bo sanacija na viaduktih Podmežakla 3 in Podmežakla 4 potekala predvidoma vse do 18. oktobra 2023. Promet v vsako smer vožnje poteka po enem pasu, kajti zaprta sta prehitevalna pasova.

Nujna dela v predoru Karavanke

V noči s torka na sredo, s 4. na 5. julij, bodo v predoru Karavanke opravljali nujna vzdrževalna dela. Med 20. in 5. uro bo tako promet skozi predor potekal izmenično enosmerno s 30-minutnim čakanjem pred predorom. V tem času bodo omogočeni prevozi tovornih vozil, katerih širina ne presega 3,75 metra.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:30 02.julij 2023.

    Zakaj bi bilo pa leto kaj drugače,je treba ovire,da promet ne teče prehitro pip pip pip