Gorenjska
1705 ogledov

Odkrili tri Maročane in dva Afganistanca, telička še ne

Azilni dom Vič Saša Despot Azilni dom Vič.
Gorenjski policisti za izvajanje izravnalnih ukrepov so včeraj, 25. avgusta, obravnavali tri državljane Maroka, ki so podali namero za mednarodno zaščito.

Kot so pojasnili s Policijske uprave Kranj, so jih policisti odkrili v tovornem delu vozila na avtocestnem počivališču. Prepeljali so jih v azilni dom. Obravnali so tudi voznika, a niso ugotovili suma kaznivega dejanja.

Že en dan prej, 24. avgusta, so gorenjski policisti za izvajanje izravnalnih ukrepov prav tako na enem od počivališč na gorenjski avtocesti obravnavali dva državljana Afganistana. Oba sta podala namero za mednarodno zaščito in tudi njiju so prepeljali v azilni dom.

Gorenjskim policistom pa je nekdo včeraj prijavil, da je na gorenjski avtocesti iz prikolice padel teliček. "Voznika in živali niso izsledili. Pozivamo k varnemu prevozu tovora! " so danes v pregledu dogodkov zapisali s Policijske uprave Kranj.  
    

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.