Gorenjska
1642 ogledov

Odpeljali so jo z reševalnim vozilom

Pest Profimedias Fotografija je simbolična.
Včeraj dopoldne so blejski policisti obravnavali 23-letnega nasilneža, ki se je znesel nad 22-letno žensko v zasebnem prostoru.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, sta se moški in ženska sprla, prerivala, moški pa je žensko tudi udaril. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v zdravstveno ustanovo.
Policisti o dejanjih moškega zbirajo obvestila in vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja z elementi nasilja, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Trije prehitri, eden za povrh še pod vplivom alkohola

V minulih 24 urah so gorenjski policisti obravnavali tri nesreče, v katerih je bila vzrok neprilagojena hitrost, na srečo v nobeni ni bil nihče telesno poškodovan.

Sinoči okoli 19. ure je 18-letna voznica avtomobila zunaj vasi Gosteče zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala levo, podrla ograjo na mostu in zapeljala v reko Soro. V avtomobilu je bil tudi sopotnik. Na kraju nesreče so pomoč nudili gasilci PGD Škofja Loka: z dvigalom so dvignili avto iz rečne struge in ga postavili nazaj na cesto, odklopili so tudi akumulator. Do onesnaženja reke Sore ni prišlo. Policisti so voznici izdali plačilni nalog.

Policisti so v noči s 27. na 28. februar okoli 1.30 obravnavali 27-letnega voznika, ki je na območju Kranja zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom v levem ovinku zapeljal s ceste in trčil v obcestni količek ter parkirani avtomobil. Ker je vozil pod vplivom alkohola (0,61 mg/l), so mu policisti prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zaradi povzročitve prometne nesreče je prejel plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa se bo moral zagovarjati na okrajnem sodišču.

Gorenjski policisti so bili danes malo pred pol sedmo zjutraj obveščeni o prometni nesreči na gorenjski avtocesti v smeri Karavank, med odcepoma Kranj vzhod in Kranj zahod. Zaradi neprilagojene hitrosti je 22-letni voznik trčil v avtomobil voznice, ki je vozila pred njim, oba pa sta nato trčila v varnostne ograje ob vozišču. Na kraju so pomoč nudili gasilci GARS Kranj, ki so odklopili akumulatorja in nevtralizirali motorne tekočine. Promet je med ogledom, ki je trajal dobro uro, potekal le po prehitevalnem pasu. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.