Gorenjska
439 ogledov

Opekel se je in nadihal ogljikovega monoksida

Ogenj požar
Sinoči je ob 21.35 je na Spodnjem trgu v Škofji Loki zagorelo v stanovanju, ker je lastnik po kuhanju pozabil na olje na štedilniku. Požar se je razširil na celotno kuhinjo, pri poskusu gašenja pa se je moški opekel po obeh rokah in nadihal ogljikovega monoksida.

Reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka so oskrbeli poškodovanega, gasilci PGD Škofja Loka in PGD Stara Loka pa so požar pogasili do konca, kajti delno so ga z gasilniki omejili že občani. Gasilci so odstranili tudi pogorele ostanke, prezračili prostore in pregledali objekt s termovizijsko kamero.

Aktivirali so se tudi gasilci GARS Kranj z avtolestvijo, vendar njihova pomoč ni bila potrebna, so navedli na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Omenjeni požar v Škofji Loki so obravnavali tudi policisti in danes so v sporočilu v pregledu dogodkov na območju Policijske uprave Kranj potrdili, da je bil v požaru en človek poškodovan in da je nastala materialna škoda.

Kljukal po osebnih avtomobilih

V Kranju so policisti včeraj obravnavali poskus vloma v objekt: storilca je, kot so navedli, pregnal alarm.

Sinoči pa je občan na Šorlijevi ulici v Kranju opazil mlajšega moškega, ki je kljukal po osebnih avtomobilih. Neznanca policisti niso izsledili, policija pa ob tem opozarja, naj zaklepamo vozila, ne puščamo v njih vrednih stvari, nahrbtnikov, torbic in podobno.  

Komentarjev 1
  • Virginia_Midkiff 15:45 12.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦