Gorenjska
234 ogledov

Oropala sta ga in poškodovala

kolo zobnik prestave Profimedia Fotografija je simbolična.
V zadnjih dveh dneh je bilo na Gorenjskem 23 prometnih nesreč, v osmih so bili udeleženci telesno poškodovani. Gorenjski policisti pa so med drugim obravnavali še tatvino, tri vlome, tri poškodovanja tuje stvari in rop.

Kot danes, 4. julija, poročajo s Policijske uprave Kranj, se je rop zgodil sinoči na območju Kranja, kriminalisti pa obravnavajo dva osumljenca, ki sta žrtvi ropa vzela uro in ga tudi lažje poškodovala. Postopek še poteka, so navedli policisti.

Glede kriminalitete so v opisu dogodkov gorenjski policisti navedli,  da je bil v Kranju z osebnega avtomobila Renault Clio odtujen katalizator.

Občani pa so prijavili tudi tri vlome. V dva osebna avtomobila je bilo vlomljeno v Radovni, iz vozil je bil ukraden denar. Iz še enega vozila, v katerega je je bilo vlomljeno v Radovljici, pa so izginili deli vozila in predmeti lastnika.  

V  Cerkljah na Gorenjskem je nezanec poškodoval lopo, v Kranju je nepridiprav poškodoval pročelje na zasebnem objektu, medtem ko je na Jesenicah neznanec poškodoval vetrobransko steklo na vozilu.

Poškodovani kolesarji, uporabnica skiroja, motorist, ...  

Gorenjski  policisti so minuli konec tedna obravnavali osem prometnih nesreč s telesnimi poškodbami. Na Primskovem je kolesarka zaradi nepravilnega prehitevanja trčila v drugega kolesarja in se poškodovala.
Kolesarka je padla tudi na Bledu, kolesar pa v okolici Kranja. Na Bledu je kolesarka domnevno padla, ker naj bi ji ponoči ugasnila luč na kolesu; na območju Kranja pa je kolesar vozil preblizu roba ceste.

V Kranju sta trčila uporabnica skiroja in osebni avtomobil. Okoliščine kažejo, da bila za nesrečo kriva uporabnica skiroja, ker je "nepravilno uporabljala prometno površino."
V Podkorenu so v nedeljo malo pred 11. uro trčila tri vozila, poškodovan je bil en človek. V Podljubelju sta trčila osebni avtomobil in motorist. Vzrok za nesrečo v Podljubelju je bil nepravilen premik voznice z avtomobilom.
V Šenčurju sta sinoči malo pred 20. uro v krožišču na Gasilski cesti trčila še dva avtomobila, po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje, sta bila poškodovana dva človeka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.