Gorenjska
3757 ogledov

Osumljeni na Jesenicah ni le razbijal stekel

slovenija, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
Jeseniški kriminalisti so minuli konec tedna preiskali več premoženjskih kaznivih dejanj in zanje obravnavali enega osumljenca, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Kot smo že poročali včeraj, so neznanci na petih objektih na območju Stare Save in v okolici poškodovali stekla. Policija je doslej preiskala dve kaznivi dejanji. Škoda na objektih je bila različna in se giblje od nekaj 100 do približno 1000 evrov. Različen je tudi način poškodovanja steklenih površin.
Poleg tega so kriminalisti istega osumljenca obravnavali še za dva odvzema motornih vozil in za tatvino računalnika na območju Jesenic. Vozil lastniki niso zavarovali pred neupravičeno uporabo, osumljenec pa se je z njima vozil naokrog. Kriminalisti s preiskavo nadaljujejo, osumljenca pa bodo za kazniva dejanja kazensko ovadili.

Delo pa so imeli včeraj tudi kranjski kriminalisti. Na območju Cerkelj na Gorenjskem je bilo vlomljeno v objekt in odtujen denar. V Podbrezjah pa je bilo prijavljeno poškodovanje osebnega avtomobila.

Policija - fotografija je simbolična KRONIKA Gorenjska Razbijali na Stari Savi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.