Gorenjska
1032 ogledov

Pijan trčil v tri vozila, štirje poškodovani

prometna nesreča prometni znak Profimedia Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali osem prometnih nesreč. V dveh, v Zgornjih in Spodnjih Bitnjah, kjer je bil včeraj zelo gost promet, so se udeleženci lažje poškodovali, prisoten pa je bil tudi alkohol, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

V Zgornjih Bitnjah je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v tri vozila, ki so se pred njim ustavljala zaradi gostega prometa.

V nesreči je bilo udeleženih devet ljudi, štirje so po podatkih policije lažje poškodovani. Povzročitelj nesreče je bil tudi pod vplivom alkohola (0,45  mg/l).

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje pa o isti včerajšnji nesreči v Zgornjih Bitnjah, ki se je zgodila 15.27, navajajo, da je bilo poškodovanih kar sedem ljudi.

"Posredovali so gasilci GARS Kranj, ki so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, odklopili akumulatorje na vozilih, s tehničnim posegom rešili dve osebi iz vozil in pomagali reševalcem Nujne medicinske pomoči pri oskrbi poškodovanih. Posuli so še cestišče, kjer so bile razlite tekočine iz vozil," so zapisali.

Nepotrpežljiva oba

V Spodnjih Bitnjah pa sta bila v manjšem trčenju udeležena voznik motornega kolesa in osebnega avtomobila. Proti obema poteka prekrškovni postopek. Proti vozniku zaradi premika, proti motoristu pa zaradi nepravilne vožnje mimo stoječe kolone.

Pijan tudi voznik tovornjaka

Sredi včerajšnjega popoldneva so kranjski policisti obravnavali tudi tujega voznika tovornega vozila, ki je ob promilu alkohola (0,56 mg/l) med premikom trčil v vozilo drugega udeleženca. V nesreči je nastala samo materialna škoda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.