Gorenjska
70 ogledov

Po dveh zadetkih sledil preobrat

NK Triglav Kranj Triglav do izenačenja.
NK Triglav Kranj je na zadnji tekmi 2. SNL proti NK Fužinar Vzamejci sprva povodil z dvema zadetkoma, nato pa še dva prejel.

Rezultat je bil tako izenačen, za Triglav sta zadela Golden Okocha Gibson v 6. in Oliver Kregar v 18. minuti, nato pa sta padla gola za Fužinar v 21. in 44. minuti. "Začeli smo odlično, hitro povedli z dvema zadetkoma. Potem pa se morda nekoliko uspavali in prepoceni prejeli dva zadetka iz prekinitev. V drugem polčasu pa smo po mojem mnenju odigrali fantastično tekmo, si ustvarjali ogromno priložnosti, a žal je bil gostujoči vratar izjemen in zaustavil vse naše poizkuse," je povedal po tekmi igralec Triglava Veron Šalja.

Triglav proti dnu lestvice, vodeča Rogaška

Po zmagi v 24. krogu (proti Nafti 1903), porazu v 25. krogu (proti Rudarju Velenje) in nedeljskem izenačenju se Triglav nahaja na 14. mestu lestvice 2. SNL. Na prvem mestu lestvice se trenutno nahaja Rogaška, le dve točki manj ima Aluminij, na tretjem Krka. 

Optimistično na zadnje tekme

Naslednja tekma čaka Triglav na domačih tleh, v soboto, 29. aprila, bodo v Športnem parku Kranj odigrali z NK Kety Emmi&Impol Bistrica. Do konca prvenstva sicer ogometaše ločijo le še štiri tekme. "V zadnje tekme gremo optimistično in verjamem, da bomo uspeli popraviti tudi realizacije ter vzeli kar se da največ točk in pripeljali prvenstvo mirno do konca," je še dodal Šalja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice