Gorenjska
1158 ogledov

Po ključne rešitve na sejem Dom!

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete? Na Gospodarskem razstavišču bo od 5. do 10. marca največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah!

Pregled nad ponudbo 528 podjetij iz 26 držav, predstavitev zadnjih novosti in trendov na enem mestu, neposreden stik s proizvajalci ter sejemske ugodnosti razstavljavcev naj privabi tudi vas, da obiščete sejem Dom.

 | Avtor:

Vse za gradnjo in prenovo – Na sejmu najdete različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo ter izdelke in storitve za varovanje ter urejanje okolice. Razstavni program sejma

 | Avtor:

Posvetujte se s strokovnjaki! Na voljo so vam vse dni sejma z brezplačnimi nasveti. Zbirate informacije o nič-energijskem standardu, o pasivni ali nič-energijski gradnji? Razmišljate o izolaciji fasade? Nova kritina? Okna, vrata? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Ključne rešitve na vaša vprašanja ponujajo svetovalci Mreže ENSVET – Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK. Podrobnejši program 

 | Avtor:

Zagotovite si vstopnico prek spleta in se izognite gneči na sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj. Če pa s spletnim nakupom pohitite do 4. marca, pa v predprodaji kupite vstopnico po znižani ceni za 8 ali 6 evrov. Spletni nakup vstopnic
 

 | Avtor:

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica 6 EUR v torek, sredo, četrtek in petek (5. do 8. marec) – od 13. do 16. ure, v soboto (9. marec) – od 17. ure do zaprtja, v nedeljo (10. marec) – od 16. do zaprtja. Obiskovalkam pa na vaš praznik 8. marca nudimo znižano vstopnico ves dan. 

SEJEMSKI POPUSTI

 | Avtor:

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste. Z več informacijami o ugodnostih vam bodo postregli razstavljavci sami.
 

 | Avtor:

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od torka do sobote, od 10.00 do 19.00, v nedeljo do 18.00.

Več: www.sejemdom.si

 | Avtor: