Gorenjska
3884 ogledov

Po plačilu je oglas izginil

Spletna goljufija
Gorenjski policisti so ta konec tedna obravnavali prijavo suma goljufije pri nakupu preko spletnega oglasnika in več tatvin.

In kako je prišlo do spletne goljufije? Kupec je naročil izdelek, ki ga je na spletu oglaševal drug uporabnik. Po plačilu je oglas izginil oziroma je bil odstranjen, kupec pa izdelka ni prejel. S Policijske uprave Kranj zato svarijo, naj vedno preverimo, kdo zares komunicira z nami. "Ne hitite pri nakupu in zberite ustrezen način plačila," svetujejo policisti.

Konec tedna so gorenjski policisti dobili več prijav tatvin. Na območju Bohinja so neznanci ukradli osebni avtomobil Suzuki, Grand
Vitara, sive barve, v Radovljici pa moped Tomos APN 7, črne barve. Na Jesenicah so s priklopnega vozila izginile pnevmatike.

V trgovini v Kranju pa je občanka ostala brez denarnice. Denarnico je imela v torbici, torbico pa je odložila v nakupovalni voziček.
Policisti zato svetujejo, da imamo vredne stvari vedno pri sebi in jih ne puščamo v vozičkih in na mestih, kjer so hitro dosegljive tatovom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.