Gorenjska
54403 ogledov

Pogrešalo ga bo na tisoče sledilcev

Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj FB PU Kranj
Na Policijski upravi Kranj je z današnjim dnem prišlo do menjave, in sicer so za predstavnika za stike z javnostmi začasno imenovali novo odgovorno osebo.

Mag. Bojan Kos, višji policijski inšpektor, ki je delo tiskovnega predstavnika na PU Kranj opravljal devet let, bil pa je generator izjemne Facebook strani PU Kranj, ki ima več 34 tisoč sledilcev, je namreč premeščen na drugo delovno mesto. Kot je pojasnil novinarjem, odhaja na drugo delovno mesto v okviru kariernega in osebnega razvoja v Policiji, in bo odslej pomočnik vodje Letalske policijske enote, ki deluje v okviru Generalne policijske uprave.
V svojem slogu se Kos danes zjutraj poslovil tudi na Fb strani PU Kranj, ki je, kot ugotavljajo tudi strokovnjaki, eden redkih profilov na družbenih omrežjih, kjer upravljavcem uspeva sledilce sočasno informirati in zabavati.
Do imenovanja novega predstavnika za stike z javnostmi na PU Kranj bo naloge začasno prevzel mag. Janez Šuštar, višji policijski inšpektor, ki je že doslej občasno nadomeščal Bojana Kosa, prej pa je bil komandir na PP Škofja Loka in PP Radovljica.

 

Komentarjev 2
  • srecnii 22:38 03.oktober 2022.

    Očitno je nekomu stopil na rep in so se ga znebil s premeščanjem.

  • Ender3 10:35 03.oktober 2022.

    Komu je bil pa on, kamen spodtike? Jebena je politika, ki se v vse vtika..