Gorenjska
16122 ogledov

Pogrešan je Boštjan Mlakar, ni se vrnil s ture

Zemljevid, iskanje planinca fb PU Kranj
Svojci pogrešajo 49-letnega Boštjana Mlakarja iz Žirov. Včeraj naj bi bil odšel na turo v gore in se ni vrnil.

S Policijske uprave Kranj so danes popoldne sporočili, da je šel Mlakar predvidoma na turo na širšem območju Vršiča, in sicer po grebenu od Male Mojstrovke (2333 metrov) proti Travniku (2378 metrov) in Šitom (2308 metrov).

Ni znano, kako je oblečen in obut, običajno pa je imel sive pohodne hlače do kolen in nizke rjave pohodne čevlje. Nosil naj bi rdeč ali moder nahrbtnik.

Zemljevid, iskanje planinca | Avtor: fb PU Kranj fb PU Kranj
 

Policija je s kranjskogorskimi gorskimi reševalci območje s helikopterjem že pregledala iz zraka, a pogrešanega niso našli. V iskanje, ki se bo nadaljevalo jutri, 28. junija, na območju Policijske uprave Nova Gorica, se bodo vključili bovški gorski reševalci.

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, bo pogrešanega iskalo skupaj 16 reševalcev in še član GRS Tržič z dronom.

Policija prosi za informacije o pogrešanem Boštjanu Mlakarju na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.