Gorenjska
1822 ogledov

Pogrešanega našli po štirih urah

reševalni psi Saša Despot Fotografija je simbolična.
Posadka policijskega helikopterja, policisti, prostovoljni gasilci PGD Kovor, Tržič, Bistrica pri Tržiču in Podljubelj ter vodniki reševalnih psov in kinologi društva Storžič so danes malo po 17. uri na območju Tržiča in okolice začeli iskati pogrešano osebo.

Pogrešani (ne policija ne reševalci niso razkrili ne spola ne starosti osebe, op. a.) je izginil po odhodu iz službe, našli pa so ga na zahtevnem terenu v iskalni akciji in ga predali reševalcem Nujne medicinske pomoči Tržič.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so navedli, da je bila oseba poškodovana in da so jo prepeljali v dolino.

Na fb strani PGD Kovor so po končani iskalni akciji zapisali, da je v intervenciji sodelovalo 50 gasilcev, 12 kinologov in 13 policistov.

"Intenzivno iskanje in zbiranje obvestil je trajalo okoli štiri ure. Udeležencem se zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč," je nocoj malo po 21. uri sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.