Gorenjska
6903 ogledov

Policija se zahvaljuje moškemu in ženski

Policija uniforma policist Saša Despot
S Policijske uprave Kranj so se danes v poročilu dogodkov, ki jih vsak dan posredujejo medijem, zahvalili moškemu in ženski, ki sta včeraj pomagala drugi ženski na gorenjski avtocesti.

Ženska se je zadrževala za ograjo na avtocesti na Peračici, kar sta opazila naključna moški in ženska. Ženska je imela zdravstvene težave, ni pa bila poškodovana, je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.

Občana sta ženski priskočila na pomoč, zaradi česar se jima je danes policija tudi javno zahvalila. Žensko so nato odpeljali na policijsko postajo in ji nudili zdravniško pomoč.

Včeraj lažje poškodovana potnica v avtu, danes kolesar

Gorenjski policisti so sicer včeraj, 11. novembra, obravnavali devet prometnih nesreč, od teh eno s telesnimi poškodbami. V okolici Kranja je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in povzročil prometno nesrečo. Po podatkih policije je bila lažje poškodovana potnica v avtomobilu.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje pa poročajo, da sta danes, 12. novembra, malo pred 12. uro na Kidričevi cesti v Kranju trčila osebno vozilo in kolesar. Poškodovanega kolesarja so na kraju nesreče oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj in nato v nadaljnjo oskrbo prepeljali v Zdravstveni dom Kranj.
      

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.