Gorenjska
1062 ogledov

Poskusil ropati s pištolo, prepirati se ni hotel

Pištola Shutterstock Fotografija je simbolična.
V petek so policisti na Jesenicah obravnavali poskus ropa. Od prodajalke je moški s pištolo v roki zahteval denar. "S kraja je pobegnil, ker se je objektu približala še ena stranka in mu prodajalka ni želela izročiti denarja. Prepiral se ni, sile ni uporabil. Postopek poteka," so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Še eno prodajalko in tri vzorne občane pa policisti omenjajo v pregledu dogodkov, ki so se zgodili ta konec tedna. Zgodilo se je v Škofji Loki. Prodajalka je opazila, da je nepridiprav ukradel več kosov oblačil v vrednosti približno 900 evrov. Očitno je zagnala vik in krik in pritegnila pozornost. Trije občani so tako zadržali moškega do prihoda policije, za kar se jim zdaj policisti tudi javno zahvaljujejo. Proti osumljencu že teče predkazenski postopek.

Pestre dneve imajo tudi kranjski policisti: v Kranju so obravnavali tatvino gradbenega materiala z gradbišča. Na parkirišču pod Sv. Joštom in na Zgornjem Brniku so neznanci vlomili v osebni avtomobil in odnesli denar. Za povrh je zlikovec pri enem od vlomov ukradel še bančne kartice in že dvignil manjši znesek denarja. V Naklem pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.