Gorenjska
7890 ogledov

Požar na strehi s sončnimi celicami

požar primskovo sončne celice Zahtevno gašenje na Primskovem 28. decembra 2021.
Danes je okoli 10. ure zagorelo ostrešje na večjem poslovnem objektu na Jelenčevi ulici v Kranju. Na srečo so gasilci požar na Primskovem hitro lokalizirali in ga pogasili.

S Policijske uprave Kranj so popoldne sporočili, da so požar obravnavali tudi kriminalisti. Zagorelo je pod ostrešjem s paneli za sončno energijo in vodniki sončne elektrarne. Kot je razvidno tudi s fotografije, je zagorelo na strehi Centra varčnega ogrevanja v Centru Ibi, kjer je bilo nekoč tekstilno podjetje Ibi (Industrija bombažnih izdelkov).

Posredovalo je 50 gasilcev GARS Kranj, PGD Kranj Primskovo, PGD Kokrica, PGD Britof in PGD  Bitnje, pa tudi delavci Elektro Gorenjska ter policija. Gasilci so nato streho zaščitili pred vremenskimi vplivi.
Po prvih podatkih je bilo v požaru za okoli 50.000 evrov škode. Poškodovan ni bil nihče, tuja krivda ni podana, so navedli policisti.

 

Komentarjev 1
  • Kimberly_Moore 09:50 29.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦