Gorenjska
1346 ogledov

Požar uničil hišo

Požar, Kranj, uničena hiša, PGD Kranj Primskovo PGD Kranj-Primskovo Razdejanje po požaru v hiši na Grmičevi ulici v Kranju 28. decembra 2022.
Danes, 28. decembra, je bila v požaru tako hudo poškodovana hiša v Kranju, da ta ni več primerna za bivanje, poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Kot navajajo, je malo čez 13. uro zagorelo na Grmičevi ulici, in sicer v kletnih prostorih stanovanjskega objekta. Gasilci GARS Kranj in PGD Kranj Primskovo so požar, ki je zajel tudi prostore prvega nadstropja, pogasili, požarišče razkopali in izmerili prisotnost plinov v objektu. Zaradi previsoke koncentracije plinov in samih poškodb stanovanjski objekt ni primeren za bivanje.

"V požaru sta poginili dve mački, eno mačko pa smo rešili in jo predali v nadaljnjo oskrbo," so za Žurnal24 pojasnili prostovoljni gasilci iz PGD Kranj Primskovo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.