Gorenjska
4298 ogledov

Požara v Kranju, poplava na Jesenicah

ljubljana: 31.03.2005, gasilni aparat, gašenje, dim, reševalna akcija, gasilci, Boštjan Tacol Fotografija je simbolična.
Danes, v ponedeljek, 28. marca, zjutraj je izbruhnil požar v stanovanjski hiši v Spodnji Besnici v Mestni občini Kranj.

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, je ob 7. uri zagorelo ostrešje stanovanjske hiše. Posredovali so poklicni gasilci GARS Kranj in prostovojni gasilci PGD Besnica, ki so pogasili požar, pregledali prostore s termovizijsko kamero in prezračili prostore.
Gasilci PGD Besnica so nato še ostali na požarni straži.

Požar v Spodnji Besnici so obravnavali tudi kranjski policisti. Nastala je materialna škoda. Postopek še poteka, je sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na Policijski upravi Kranj.

Sinoči, bilo je malo čez 23. uro, pa je zagorela manjša površina podrasti ob železniški progi v Kranju. Požar so pogasili gasilci GARS Kranj, prekopali pogorišče in ga pregledali s termo kamero.

Poplavilo razrede in kabineta

Povsem drugačne skrbi pa so imeli danes v OŠ Toneta Čufarja na Jesenicah. Ob pol sedmih zjutraj so javili, da je zaradi počene cevi na lijaku voda poplavila tri razrede in dva kabineta v osnovni šoli na Cesti Cirila Tavčarja. Posredovali so poklicni gasilci GARS Jesenice, preprečili nadaljnje iztekanje in posesali vodo iz prostorov.

Komentarjev 1
  • eminenca 16:46 28.marec 2022.

    kako bi bil rad hišnik, ko ti ni treba niti tega vedet, kje je kakšen ventil ... služba hišnika kotira na visokem mestu, pred poslancem v dz ... brez zajebancije, hišnik si lahko večno, pa čeprav vse plava, medtem ko ...prikaži več si en posran deputat v krčmi brezdelnežev lahko samo enkrat, ker si kao "politično" neutrezen, v resnici pa preveč stiskaš šupak