Gorenjska
2050 ogledov

Pozor, vrstijo se vlomi v stanovanjske hiše

Protivlomna vrata arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Včeraj, v nedeljo, 14. novembra, so kranjski policisti spet imeli opravka z vlomilci. V Šutni in Zgornjih Bitnjah so namreč lastniki prijavili vlom v svojih stanovanjskih hišah.

Medtem ko v Šutni zaenkrat ne pogrešajo ničesar, so v Zgornjih Bitnjah veliko bolj pretreseni, kajti ukraden jim je bil denar in zlatnina.

Že prejšnji teden so s Policijske uprave Kranj poročali o več vlomih in poskusih vloma na širšem območju Kranja: 8. novembra so policisti obravnavali poskus vloma v stanovanjsko hišo v Goričah, 9. novembra poskus vloma v stanovanjsko hišo v Trbojah in vlom v Stražišču, odkoder so nezanci odnesli denar in zlatnino. Spet 11. novembra so policisti v Kranju obravnavali vlom v poslovni objekt, iz katerega so izginili denar in cigarete, medtem ko lastniki stanovanjske hiše v Lescah, v katero je bilo prav tako vlomljeno, ne pogrešajo ničesar.

V petek in soboto, 12. in 13. novembra, so kranjski policisti obravnavali še tri vlome. Vlomljeno je bilo v stanovanjsko hišo v Naklem in dva avtomobila na parkirišču pod Svetim Joštom in na Zgornjem Brniku. Obakrat so zlikovci odnesli denar. Pri enem od teh vlomov so izginile še bančne kartice, za povrh pa je nepridiprav že dvignil manjši znesek na bankomatu.
     

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.