Gorenjska
3914 ogledov

Poledica, pijani vozniki, da o psu, ki se je zaklenil, sploh ne govorimo

Zatrnik, cesta, poledica, policija PU Kranj Poledenela cesta.
Na gorenjskih cestah je možna poledica, zato pozivamo k previdnosti, so danes zjutraj sporočili s Policijske uprave Kranj.

Poledenela je cesta na območju Pokljuke, zato je bila danes dopoldne zaprta cesta Zatrnik-Rudno polje. Od 12. ure naprej je cesta na Pokljuko spet normalno prevozna. Vozniki, preverjajte razmere na cestah na www.promet.si

Dva pijana voznika

V minulih dveh dneh so sicer gorenjski policisti obravnavali 15 prometnih nesreč z materialno škodo.
V  petek je voznik v predoru Sten na škofjeloški obvoznici trčil v avtobus in s kraja odpeljal naprej. Voznika so izsledili.
V še eni nesreči v petek pa je voznik na Golniku zaradi kombinacije alkohola (0,86 mg/l) in neprilagojene hitrosti zapeljal na brežino in tam obstal.
V Naklem pa je pijan voznik (0,83 mg/l) včeraj, v soboto, nesrečo povzročil na prometnem otoku. Avtomobil se je tudi prevrnil, vozilo ni bilo registrirano, na njem pa so bile nameščene še tablice drugega vozila.

Proti vsem povzročiteljem potekajo prekrškovni postopki. "Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil in odgovornim
odločitvam. Kdor je pil alkohol, naj ne vozi!"
opozarja policija.

Hvala za gasilce!

Na Bledu se je včeraj v osebni avtomobil občana sam zaklenil pes. »Pritisnil« je gumb za centralno zaklepanje. Vozilo so odprli gasilci PGD Bled, so navedli s PU Kranj.

Bolj prizanesljivo do psička so isti dogodek opisali blejski gasilci, kajti za vse tegobe so okrivili lastnika. Na facebooku PGD Bled so namreč navedli, da je "lastnik vozila ob 17.30 na Cesti Svobode na Bledu zaklenil ključe in psa v vozilo. Gasilci PGD Bled so s tehničnim posegom odprli vrata vozila in rešili zaklenjenega psa."

Komentarjev 1
  • Avatar oven
    oven 13:56 28.december 2021.

    Januar 2022: novoletna noč je bila precej divja. Policisti so uspeli odvzeti prostost psu, ki je nekontrolirano uporabljal pirotehniko in vznemirjal občane. Pes je povratnik in stari znanec policije. Pred meseci je iz lonca z govejo župo ukradel kost in ...prikaži več občanko prikrajšal za glodanje le te.