Gorenjska
1070 ogledov

Pred nosom mu je odnesel nahrbtnik

Nahrbtnik Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Kranjski policisti so imeli včeraj, 2. januarja, pester dan, saj so izsledili in prijeli predrznega tatu, obravnavali pa so tudi prometno nesrečo s telesnimi poškodbami ter izsledili pijanega voznika.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da se je drzna tatvina zgodila na javnem kraju. Občan je na svoje vozilo odložil nahrbtnik, ki ga je storilec odtujil. Policisti so moškega izsledili in ga prijeli po poskusu pobega. Ob tem kaznivem dejanju policija poziva, naj pazimo na svoje stvari in jih ne odlagamo tako, da bi bile prosto dosegljive drugim.

Včeraj so gorenjski policisti obravnavali štiri prometne nesreče, od teh eno s telesnimi poškodbami. Na Rupi na območju Mestne občine Kranj je voznik oplazil pešca, ko je ta stopil s pločnika na vozišče. Gre za prvo letošnjo prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na Gorenjskem, policisti pa še vodijo postopek.

Kranjski policisti so včeraj popoldan na podlagi prijave obravnavali moškega, pri katerem je elektronski alkotest pokazal rezultat 1,07 mg/l alkohola. Osebni avtomobil tudi ni bil registriran.

Komentarjev 1
  • Timothy_Rodriquez 10:10 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦