Gorenjska
2385 ogledov

Prevračal se je po pobočju

Traktor Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Včeraj, v soboto, so škofjeloški policisti obravnavali delovno nesrečo v vasi Ojstri Vrh v občini Železniki. Kot so navedli, se je voznik traktorja prevrnil na travnati brežini med spravilom sena.

Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so zapisali, da je traktorist s traktorjem zdrsnil in se prevračal po pobočju. Posredovali so gasilci PGD Škofja Loka in Železniki in policijski helikopter LPE z dežurno ekipo GRS na Brniku. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, poškodovanemu nudili prvo pomoč in nato pomagali reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanega do helikopterja, ki ga je odpeljal v UKC Ljubljana.

Nesreče, tatvine in sumljivo zbiranje

Gorenjski policisti so v zadnjem obdobju obravnavali več nesreč, v katerih so bili udeleženi kolesarji in vozniki električnih skirojev.

Opazno pa se je povečalo tudi število tatvin koles. Tako so včeraj kranjskogorski policisti spet obravnavali tatvino dveh električnih koles v kampu. Kolesi sta bili prikljenjeni.

Še en predrzneš pa je v Kranju izkoristil nepazljivost občanke in ji iz odklenjenega avtomobila ukradel torbico. Policisti so navedli, da je to storil v trenutku, ko je oškodovanka po zlaganju stvari v vozilo na svoje mesto odpeljala nakupovalni voziček.

Izredno predrzen je bil tudi nepridiprav, ki je v Šenčurju kar med kupovanjem cigaret segel v blagajno in ukradel denar. Po dejanju je pobegnil...

V Kranju pa so policisti obravnavali prijavo sumljivega zbiranja prostovoljnih prispevkov. Moških, ki sta to počela, še niso izsledili, policija pa opozarja, da naj občani naprej pri pobiralcu preverijo dokumente, šele nato naj izročajo denar. Kajti velikokrat gre za prevaro. "Preverite dovoljenje upravne enote, nabiralno polo, pobiralca in organizacijo, za katero pobiralec zbira denar," svetujejo policisti.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.