Gorenjska
2479 ogledov

Pri sankanju se je poškodoval otrok

Bohinjsko jezero, Bohinj, 27.11.2022
1/2
Bralka Bohinjsko jezero, posneto 27. novembra 2022.
Čeprav se zima kot meteorološki čas sploh še ni začela, se je danes, 27. novembra, na Gorenjskem že zgodila prva nesreča na snegu.

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, se je danes popoldne malo čez 13. uro na Rudnem polju v občini Bohinj pri sankanju poškodoval otrok.
Gorski reševalci GRS Bohinj so poškodovanega otroka na kraju oskrbeli in nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Bled pri prenosu do reševalnega vozila.

Po nesreči pobegnila

Bohinj so v danšnjem pregledu dogodkov, ki so se zgodili v minulih 24 urah na Gorenjskem, omenili tudi s Policijske uprave Kranj. Blejski policisti so na območju Bohinja obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Opravili so ogled in z zbranimi obvestili izsledili voznico, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubila oblast nad vozilom, se z njim prevrnila na streho in trčila v drog javne razsvetljave. Policisti zoper voznico zdaj vodijo prekškovni postopek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.