Gorenjska
65 ogledov

Prišli po tri točke, odšli z eno

NK Triglav Kranj NK Triglav/Facebook NK Triglav Kranj tokrat uspešen.
V Biljah se je za kranjske nogometaše zaključilo 19. kolo 2. slovenske nogometne lige. Tekma se je končala z remijem in po eno točko za obe ekipi.

Gol za izenačenje z 1 : 1 je za Kranjčane dosegel Adam Jakupovič. Orli so tako na tekmi še enkrat pokazali veliko željo po uspehu, so zapisali na spletni strani NK Triglav Kranj.

"Fizično težka tekma, kar je posledica dejstva, da smo v tednu dni odigrali kar tri. Fante lahko pohvalim za pristop in željo. Potrebno se je spočiti in se pripraviti na zadnje tri tekme," je po tekmi povedal trener ekipe Boštjan Miklič.


Da je moštvu pomagal z zadetkom, se je veselil strelec Adam Jakupović: "Tekma je bila težka, saj je bila ekipa Bilj na domačem terenu, kjer je zelo neugodno. Prišli smo po tri točke, vendar nam na žalost to ni uspelo. Glede na okoliščine in pogoje smo se mogli sprijazniti z remijem,« je še dodal.

Za člane je tokrat prvič zaigral Žan Bunić, naslednji obračun kranjske nogometaše čaka na domačih tleh prihodnjo soboto proti NK Nafta 1903.

Komentarjev 1
  • Wendi_Perez 15:12 11.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop d0 interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦