Gorenjska
3108 ogledov

Pri Jeprci umrl voznik

Nesreča blizu Jeprce, občina Medvode. Voznik osebnega vozila umrl po čelnem trčenju v tovorno vozilo. PU Ljubljana Tragična prometna nesreča blizu Jeprce, občina Medvode, v kateri je po čelnem trčenju v tovorno vozilo izgubil življenje 42-letni voznik osebnega vozila.
Danes malo pred deveto uro zjutraj se je pri Jeprci na magistralni cesti Medvode–Kranj v občini Medvode zgodila huda nesreča. V trčenju med tovornim vozilom in osebnim vozilom je umrl 42-letni voznik osebnega vozila. Kot poroča Dnevnik, je voznik osebnega vozila zaradi zimskih razmer zdrsnil pod tovornjak.

V prometni nesreči so bili udeleženi vozniki dveh osebnih vozil in tovornega vozila. Po doslej zbranih podatkih je 42-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil proti Medvodam, zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v tovornjak, ki ga je vozil 36-letni voznik.

V odpadle dele vozil je nato trčila še 55-letna voznica osebnega vozila.

Po podatkih na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so po nesreči posredovali Gasilci GB Ljubljana, GARS Kranj in PGD Škofja Loka. Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator in s tehničnim posegom preminulega voznika izvlekli iz vozila.

Voznica osebnega vozila in voznik tovornjaka v prometni nesreči nista bila poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Cesta Medvode–Kranj je bila zaradi ogleda kraja in odpravljanja posledic nesreče zaprta do 13.20, obvoz je bil urejen po vzporednih lokalnh cestah.

 

 

 

Komentarjev 2
  • PaPajapopi 08:16 07.april 2021.

    Na žalost je voznik preveč hitro vozil, žal. To se obnese, če je cesta suha in čista, kar v omenjenem primeru še zdaleč ni bila. Če bi cestarji bolje opravili svoje delo....