Gorenjska
406 ogledov

Proti dvema uporabili prisilna sredstva

Lisice zurnal24.si Lisice, fotografija je simbolična.
V zadnjih štirih dneh so gorenjski policisti obravnavali pet kršiteljev javnega reda in miru, proti katerim vodijo postopek, od teh so proti dvema uporabili prisilna sredstva.

Včeraj, v torek, 7. junija, so tako na območju Kranja obravnavali moškega, ki je z nedostojnim vedenjem v prepiru z drugo osebo kršil javni red. Policisti so zato, ker je, kot navajajo, svoje početje še stopnjeval, uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do streznitve.

Dan prej, v ponedeljek, 6. junija, je neki moški na javnem kraju na območju Kranja udaril drugega moškega. Proti njemu poteka prekrškovni postopek zaradi nasilnega in drznega vedenja. O dogodku policisti še zbirajo obvestila.

Prisilna sredstva so uporabili kranjski policisti tudi soboto 4. junija. Kot so navedli s PU Kranj, je policija prejela prijavo, da je moški na javnem kraju udaril nekoga in ga lažje telesno poškodoval. Storilca so policisti izsledili in ker se je upiral, so uporabili prisilna sredstva. Zaradi kršitve javnega reda in povzročitve telesnih poškodb proti njemu potekajo postopki.

Radovljiški policisti so v soboto obravnavali prijavo, da manjša skupina ljudi razbija steklenice. Proti dvema kršiteljema poteka prekrškovni postopek zaradi kršitve javnega reda in miru, proti gostincu pa zaradi suma kršitve predpisov o omejevanju rabe alkohola.

Komentarjev 1
  • Jeannette_Ross 10:42 08.junij 2022.

    Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦