Gorenjska
166 ogledov

Prva pokalna tekma po dolgem premoru

V četrtek nogometaše kranjskega Triglava čaka prva pokalna tekma po daljšem premoru. NK Triglav/Facebook V četrtek nogometaše kranjskega Triglava čaka prva pokalna tekma po daljšem premoru.
V četrtek nogometaše kranjskega Triglava po dolgem premoru čaka prva pokalna tekma. Pomerili se bodo z nogometaši Nogometnega kluba Celje. V nedeljo sledi še tekma druge slovenske nogometne lige.

V Kranju je že vse pripravljeno na prvo pokalno tekmo po premoru. Triglavani se bodo ob 16. uri v drugem krogu Pokala Pivovarna Union na domačem igrišču pomerili z nogometaši Nogometnega kluba Celje.

»Po dolgih pripravah težko pričakovana tekma. Igramo proti državnim prvakom. Od vratarjev pričakujem dobro tekmo, da so neobremenjeni in da pokažejo vse svoje znanje, ki so ga kazali v pripravljalnem obdobju,« je pred prihajajočo tekmo povedal trener vratarjev Damir Botajnič. »Po zelo dolgem času, se vračamo v tekmovalni ritem. Za nami so zelo kvalitetne priprave, tako da smo na tekmo s Celjem dobro pripravljeni. Prav tako vemo, da je pokal specifično tekmovanje, v katerem je vse možno. Zato bomo v tekmo vstopili zelo motivirani, da zmaga in s tem napredovanje ostane v Kranju,« je dodal kapetan ekipe Žan Kumer. Gre za drugo tekmo pokala, prvo so nogometaši Triglava odigrali septembra lani in z 1 : 0 premagali Odrance.

V nedeljo sledi še tekma druge slovenske nogometne lige, Triglav se bo pomeril z Nogometnim klubom Nafta 1903. Trenutno se kranjski nogometaši na drugoligaški lestvici nahajajo na sedmem mestu, od dvanajstih odigranih tekem imajo pet zmag, šest porazov in izenačen izid.

Prenos tekme proti Celjanom bo na Sportklub TV, vstop na tekmo ne bo mogoč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.