Gorenjska
694 ogledov

Prvo odprto množično cepljenje v Škofji Loki

Čakanje na prvi odmerek cepiva proti covid-19 v Škofji Loki. M. Ha. Čakanje na prvi odmerek cepiva proti covid-19. Posneto 27. maja 2021 na Kidričevi cesti pred TIC-em v Škofji Loki.
Zdravstveni dom Škofja Loka je danes na spletni strani objavil, da bodo v petek, 18. junija, izvedli prvo odprto množično cepljenje proti covidu-19 brez predhodnega naročanja.

"Začeli bomo s cepivom Janssen, pri katerem je dovolj en sam odmerek, nadaljevali pa z AstroZeneco. Lokacija je stari Petrol oziroma TIC na Kidričevi cesti 1 A. Začnemo od 10.30, končamo 13. uri," so zapisali.

Na isti lokaciji v Škofji Loki bodo v petek, 18. junija, bolj zgodaj, se pravi pred 10.30, najprej cepili tiste, ki so se naročili preko aplikacije zVEM. Zato naročene pozivajo, naj upoštevajo ure povabila na cepljenje. Le tako bodo namreč lahko pravočasno cepili vse naročene oziroma še preden je mogoče pričakovati gnečo.

Iz ZD Škofja Loka tudi naprošajo vse, ki se nameravajo cepiti, da s seboj prinesejo izpolnjeno Soglasje o cepljenju (https://www.zd-loka.si/data/files/1622465211.pdf) in s tem omogočijo hitrejši potek dela. Obrazec za soglasje sicer vsi dobijo pred cepljenjem in ga izpolnijo v vrsti med čakanjem.

Ker bo predvidoma gneča, iz škofjeloškega zdravstvenega doma naprošajo za spoštovanje parkirnega režima. Blizu TIC-a je dovolj brezplačnih javnih parkirišč, na primer nekdanji Tehnik in Kapucinski trg. Parkiranje med bližnjimi bloki in hišami pa ZD odsvetuje.

Komentarjev 1
  • Leo_Genthner 16:58 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦