Gorenjska
12809 ogledov

Rebeka Dremelj: "Iz porodnišnice sem prišla z lepšo postavo, kot jo imam sedaj“

Rebeka Dremelj Facebook
Rebeka Dremelj izlila čustva.

Rebeka Dremelj je na Facebooku objavila iskren zapis, s katerim se lahko identificira večina žensk, še zlasti pa tiste, ki se obremenjujejo s svojo postavo. Kot pravi naša pevka, je pred poletjem od vsake druge ženske slišala, da si letos zaradi celulita ali odvečnih kilogramov ne bo nadela kopalk. "Poletje je očitno res idealen čas, da se naša samokritičnost še okrepi. In ja, priznam, tudi jaz sem letos ena izmed njih. Še dober mesec dni nazaj sem v varnem zavetju moje kopalnice stokala pred ogledalom, da letos se pa res ne bom na morju razkazovala v kopalkah. Z muko sem pakirala kovčke in vdana v usodo razmišljala, da mi drugega kot to, da pač grem v kopalke, vseeno ne bo preostalo. Da bodo vsi videli moj celulit in vse kilograme, ki so mi ostali od poroda pred osmimi meseci. Oziroma, če sem čisto iskrena - iz porodnišnice sem prišla z lepšo postavo kot jo imam sedaj. Neprespane noči in čokolada sta naredili svoje,“ je zapisala Rebeka in dodala, da se mora včasih opomniti, kaj vse je že prestala, med drugim je zbolela tudi za rakom, in kaj je v življenju resnično pomembno.

 

"Treba bo nekaj spremeniti. Dejstvo. Ni težava v moških, ni težava v otrocih, v nas, v meni. Ni težava samo v tem, da smo praktično doma za skoraj vse same, da je samoumevno, da vse zmoremo. Ni težava v tem, kako se vidimo v ogledalu in, kako debele in nezaželene se počutimo, ko zvečer v miru in tišini pridno praznimo hladilnik. Težava ni samo to, da se jaz enostavno v takšnem, ‘ inteligentno popolnjenem telesu, ne počutim dobro, da nimam dovolj kondicije in, da mi obleke ne stojijo niti slučajno tako, kot bi si želela. Težava je v tem, da nas DRUGI prepričujejo, da so to težave! Prilivajo olja na ogenj. Vsakokrat ko odprem kakšno revijo, prebiram kaj po spletu, gledam televizijo - me zasipavajo z reklamami in oglasi. Z ekrana se mi smejijo lepotice s popolno postavo ( mimogrede, tudi moja je na naslovnicah videti takšna), bleščeče čisto kuhinjo, sterilnim straniščem, kot svila mehkimi podpazduhami, svetlečimi lasmi in lepo enakomerno porjavelo poltjo - vse to prav nič ne pomaga k temu, da se bom jaz počutila bolje. /.../ Imejmo se rade in dovolimo si biti srečne. S celulitom ali brez njega,“ je zapis zaključila Rebeka in objavila fotografijo, na kateri je v dvodelnih kopalkah.

 

Komentarjev 5
  • Tine123 19:26 10.avgust 2017.

    Ja seveda ja......

  • igorgeus 14:40 10.avgust 2017.

    Končno ena, ki javno prizna, da priti nazaj v formo ni najbolj enostavna stvar na svetu, kot se to pogosto prikazuje v medijih. Hvala, Rebeka, za iskrenost in realen prikaz.

  • nergač 11:11 10.avgust 2017.

    in zdaj se bo samopromotorka slikala še v vlogi doječe matere, da bi dala svoj prispevek k tednu dojenja....mi bebci, pa klikamo te oslarije...